Ana Blažević, voditelj računovodstva - Perfectus Revizija
 

Ana Blažević, voditelj računovodstva

Ana Blažević računovodstvo

Edukacija

  • Tečaj za samostalnog knjigovođu, MA-LU d.o.o., Zagreb, 2001. godina
  • Tečaj za operatera na PC računalu, Pentium d.o.o., Vinkovci, 1997. godina
  • Srednja ekonomska i trgovačka škola Ivana Domca, Vinkovci, 1996. godina

Iskustvo

Ana je karijeru započela 1997. godine u tvrtki Zobnica d.o.o., Vinkovci, u odjelu financija zadužen za financijske poslove tvrtke.
Početkom 1998. godine prelazi u tvrtku „S.R.C.“ d.d., Andrijaševci, gdje radi u odjelu financija, računovodstva i izvještavanja do 1999. godine.
Početkom 2001. godine počinje raditi u tvrtki „Božić i Milat d.o.o.“ u Kutini gdje je zadužen za obavaljanje svih financijskih izvještaja, te računovodstvenih usluga.
Početkom 2005. godine prelazi u obrt „B.M.P.“ vl. Nikola Božić u Kutini gdje je zadužen za obavaljanje svih financijskih izvještaja, te računovodstvenih usluga.
Sredinom 2007 godine prelazi u tvrtku „SELK“ d.d. Kutina, gdje je zadužena za poslove u logistici pripreme materijala za otpremu i izvoz, te izradu pripadajuče dokumentacije.
Sredinom 2008. godine prelazi u obrt „DORA“ vl. Sandra Pregun, gdje je zadužena za obavljanje svih računovodstvenih usluga za klijente računovodstvenog servisa „DORA“.
Početkom 2015. godine prelazi u Perfectus Računovodstvo d.o.o. gdje nastavlja obavljati računovodstvene poslove za klijente Perfectus računovodstva d.o.o.